UITBREIDING BEDRIJFSPAND TE EIBERGEN
gerealiseerd

Om de groeiende opdrachtportefeuille van Stoverink Interieurbouw B.V. te kunnen verwerken, moet het bedrijf vergroot worden. Aangezien het huidige pand nog prima functioneert, is voor een uitbreiding gekozen. De kwaliteit van het in 2006 opgeleverde pand is in architectonisch en bouwkundig opzicht uitstekend, waardoor de uitbreiding in dezelfde lijn wordt doorgezet. De antraciete gevelbekleding met de kenmerkende oranje kozijnen komen ook in de uitbreiding weer terug.

In het huidige pand is zowel het kantoor als de werkplaats gehuisvest. Met de uitbreiding worden er nieuwe functies aan het pand toegevoegd zoals een plaatmachine, magazijn en extra bevoorradingsmogelijkheid. Een riant luifel overdekt de verschillende laad en los plekken. Het luifel in combinatie met de semi transparante gevel elementen verbijzonderen het hoekpunt.

In samenwerking met Stoverink Interieurbouw B.V. Is gezocht naar een juiste architectonische en bouwkundige oplossing om zo efficient mogelijk de uitbreiding te realiseren.
Bij tekeningen:
1. entree, 2. kantoor, 3. werkplaats grof, 4. werkplaats fijn, 5. opslag producten, 6. opslag materiaal, 7. zaagmachine, 8. laden en lossen

 

BJ ARCHITECTUUR  -  INFO@BJARCHITECTUUR.NL  -  06 4246 1900