BJ ARCHITECTUUR

BJ architectuur vindt dat er meer met passie ontworpen en gebouwd moet worden. Niet gedreven door financiele perikelen, maar door menselijke hartstocht; alleen zo maken we de wereld een stukje beter. Ontwerpen voor de toekomst, voor de mensen, voor het leven! Die visie is de drijfkracht achter BJ architectuur.

"build a rocket boys!"
(c) Elbow, lippy kids, 2011


BJ architectuur ontwerpt ruimte met menselijke maat en gevoel. Ruimte voor mensen, gebruik en leven, maar ook ruimte voor duurzaamheid, energie en innovatie. Ruimte voor het individu, de maatschappij en het milieu. Ontwerpen vanuit het hart en met gevoel voor gebruik, materiaal en kleur. Dat is waar BJ architectuur voor staat.

Niet alleen vanuit eigen kracht, maar ook door intensieve samenwerkingsverbanden met ervaren architecten, bouwkundigen en constructeurs worden projecten professioneel aangepakt. Een groot netwerk van bouwgerelateerde ondernemers zorgt ervoor dat zowel kleine als grote opdrachten worden aangepakt.

BJ architectuur is in 2015 opgericht door ir. Bram Janssen. Na de studies Architectuur (Technische Universiteit Eindhoven) en Bouwkunde (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) afgerond te hebben, heeft hij een aantal jaar gewerkt voor project.DWG_architectuur. Naast de ervaring in kleinschalige particuliere opgaves heeft hij ook ervaring opgedaan in grootschalige bouwprojecten bij Bartels Ingenieursbureau voor Bouw & Infra.

 

BJ ARCHITECTUUR  -  INFO@BJARCHITECTUUR.NL  -  06 4246 1900